Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / 2017 / January / 03 (page 2)

Daily Archives: January 3, 2017

Gabimet që ju pengojnë të humbisni peshë

Kilogramët e tepruar janë problem i shumë personave dhe shpesh bëjmë gabime kur duam të humbim peshë duke mos mundur të humbin kilogramët e dëshiruar. Dëshironi të humbni peshë dhe të formoni muskuj njëkohësisht. Kjo është e pamundur. Ju duhet që të fokusoheni në humbjen në peshë së pari, pastaj …

Read More »

Si ta impresiononi dikë për 30 sekonda

Ekspertët thonë që 85 për qind e suksesit tuaj nuk vjen nga njohurit, por nga aftësia për t’u lidhur me njerëzit e tjerë, duke fituar besimin dhe respektin e tyre. Mënyrat si ta impresiononi dikë që në sekondat e parë. Ekspertët thonë që 85 për qind e suksesit tuaj nuk …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }