Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / 2017 / January / 03

Daily Archives: January 3, 2017

Në këtë moshë nisin shenjat e para të plakjes

Një studimi i ri tregon se shumë efekte të njohura të plakjes mund të fillojnë që në moshën 27 vjeçare. Kërkuesit shkencorë studiuan për 7 vjet sjelljen e 2 000 njerëzve të moshave 18 deri 60 vjeç. Të gjithë personat iu nënshtruan testeve, provave të fjalorit, arsyetimit, shpejtësisë së mendimit …

Read More »

Shtatë mënyra natyrale për zbardhjen e dhëmbëve

Një buzëqeshje të shëndetshme dhe të ndritshme është patjetër diçka që të jenë të lumtur për të ngrënë ushqime të shëndetshme, jo çuditërisht mund të shkojë një rrugë të gjatë për të siguruar dhëmbët e bardhë të qëndrojë për vitet që vijnë. Por ka shumë mënyra që mjetet juridike në …

Read More »

Kujdes! Këto ushqime krijojnë rrudha të parakohshme

Pamja është një ndër gjërat më të vyera në botë dhe për këtë gjë mundohemi të kujdesemi për të duke u ushqyer sa më shëndetshëm. Por janë disa ushqime të cilat ndikojnë keq në shfaqjen e parakohshme të rrudhave. Disa ushqime kanë shumë “yndyrë të avancuar” në përmbajtjen e tyre, …

Read More »

A shkaktohet artriti duke kërcitur gishtat?

A është kërcitja e nyjeve thjesht një ves irritues apo shkakton edhe dëme? A shkaktohet artriti nëse kërcisni nyjet? Kërcitja e nyjeve nuk shkakton Artritin. Si funksionojnë nyjet? Nyja krijohet nga bashkimi i dy eshtrave. Fundi i të dy eshtrave mbulohet nga kërca artikulare. Kërca rrethohet nga kapsula nyjore. Brenda …

Read More »

8 dëme që i shkaktoni vetes kur flini vonë

Nëse jeni nga ata persona që rrallëherë flini para orës 23:00, atëherë do jeni më keq me shëndet dhe në formë më të dobët se të tjerët. Ja cilat janë arsyet: Fjetja vonë të shëndoshë: Shumë studime kanë treguar se personat që flenë vonë kanë tendencë të shëndoshen më shumë. …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }