Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / 2017 / January / 01 (page 2)

Daily Archives: January 1, 2017

A e dini se kjo erëz nga kopshti juaj kuron rënien e flokëve?A e dini se kjo erëz nga kopshti juaj kuron rënien e flokëve?

  E njohur ndryshe edhe si Rosa maris ose trëndafil deti sipas grekëve dhe romakëve, kjo barishte mjekësore është përdorur si ilaç prej shekujsh. Në kulturën tonë, kjo erëz njihet si rozmarina. Rozmarina është fantastike për të rregulluar presionin e lartë të gjakut dhe për të riparuar problemet e tretjes. …

Read More »

Vetëm kështu mund të kthjelleni pas festës

Festat e fundvitit po përfundojnë, keni ngrënë dhe pirë mjaft dhe do të dëshironit që t’i ktheheni mënyrës së shëndetshme të jetës. Me këto pesë këshilla të thjeshta filloni me pastrimin edhe të jashtëm edhe të brendshëm të organizmit tuaj që tani! Për të bërë drejt dhe plotësisht detoksifikimin e …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }