Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / 2017 / January / 01

Daily Archives: January 1, 2017

Kujdes! Pilulat e kalciumit shkaktojnë atak në zemër

Marrja e kapsulave dhe suplementëve të kalciumit janë një gjë e zakonshme e moshës mbi 60 vjeç dhe kjo behët për të ruajtur kockat e forta . Por, një studim 10-vjeçar, i kryer nga Universiteti Johns Hopkins, ka arritur në përfundimin se këto suplemente çojnë në formimin e pllakës bakteriale, …

Read More »

6 ushqimet më të mira për një kujtesë afatgjatë

Kujtesa që të jetë e shëndetshme është shumë e rëndësishme që të ketë një kujdes në lidhje me ushqimet që do të konsumohen. Truri i njeriut funksionon si një makinë komplekse dhe e fuqishme organike që kërkon ushqyesin e duhur për të funksionuar si duhet. Këto janë gjashtë produktet ushqimore …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }