Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / 2017

Yearly Archives: 2017

Një ulje e frikshme e aeroplanit (Video)

Një pilot ka bërë një ulje shumë të rrezikshme pasi kishte humbur një rrotë dhe duhet të kujdesej për jetën e pasagjerëve.Pamjet janë bërë virale pasi duket se ka patur shkëndija të mëdha gjatë zbritjes dhe mundësia që të shpërthente ndonjë zjarr ishte e madhe.Fatmirësisht, asnjë nuk u dëmtua dhe …

Read More »

Nëse i keni këto dhimbje, dijeni se po ua shkakton telefoni

Vertikalizimi i vertebraveKëto quhen ndryshe probleme muskolo-skeletike dhe telefonat janë duke u kthyer në një problem të përhershëm.Nëse ju e mbani kokën ulur për të lexuar në ekranin e telefonit, në trupin tuaj ndodh ndërkohë ‘vertikalizimi i vertebrave’.Është e vërtetë që zhvillimi i teknologjisë krijon nevojën dhe dëshirën për të …

Read More »

Dobësohuni shëndetshëm me perime e fruta

Edhe pse mund të keni njohuri të mjaftueshme mbi gjërat që duhet të konsumoni për të qenë të shëndetshëm dhe për të qëndruar elegantë, ka ushqime që ndihmojnë më shumë se të tjerët për këto qëllime.Universiteti i Harvardit ka përpiluar një listë me ushqimet që ndihmojnë më shumë për rënien …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }