Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / 2016 / December / 08

Daily Archives: December 8, 2016

Këmbët e enjtura? Ja ilaçi natyror për t’i kuruar!

Një ndër problemet shëndetsore që sjell stina e verës janë dhe enjtjet në këmbë dhe të gjithë ju që keni vuajtur nga ky çrregullim e dini mirë së sa e bezdishme është. Enjtja e këmbëve mund të jetë rezultat i faktorëve të shumtë, duke përfshirë shtimin në peshë, qarkullimin e …

Read More »

Kujdes! Shkaqet dhe pasojat e kërcitjes së dhëmbëve

Kërcitja e dhëmbëve është dukuria që ndodh kur shtrëngojmë fortë dhembët në mënyrë të vullnetshme ose jo. Kjo mund t’u ndodhë njerëzve kur janë zgjuar ose kur flenë. Megjithëse shkaku i këtij çrregullimi mbetet i panjohur, stresi dhe ankthi luajnë një rol të rëndësishëm në këtë problem. Konsumimi i drogës, …

Read More »

Ushqimet e mahnitshme, zhbllokuese të arterieve!

Arteriet e bllokuara mund të shkaktojnë arteriosklerozë, e cila mund të rezultojë në sëmundje të zemrës dhe probleme më të thella. Prandaj, ne do të zbulojmë 10 ushqimet më efektive që ndihmojnë për zhbllokimin natyral të arterieve, pa qënë nevoja për futjen e kimikateve shtesë në trup. Hudhra: Ka kohë …

Read More »

Ja si të kuroni dhimbjet e fytit

Dhimbjet e fytit mund të përkthehen si inflamacion i bajameve. Shumë mjekë thonë se është sëmundje mjaft e rëndë dhe pretendojnë se metoda e vetme e shërimit është operacioni, por kjo nuk është e vërtetë! Në fakt, janë produktet natyrale që mund t’ju vijnë në ndihmë kur është fjala për …

Read More »

Ja 5 arsye se pse ndodh marramendja dhe si mund ta ndaloni

Sipas ekspertëve, marrja e mendve, që është dukuria kur na duket sikur gjithçka rrotullohet rreth nesh, është një simptomë që shkaktohet nga arsye të ndryshme, të cilat më së shumti kanë lidhje direkte me pjesën e veshit të brendshëm që është përgjegjës për sistemin e balancimit. Ankthi Nëse përveç marrjes …

Read More »

Ja si të mbroheni nga osteoporoza!

  Për të luftuar shfaqjen e osteoporozës është e nevojshme të ndiqet një dietë ushqyese e balancuar me një përbërje kalorike, të përshtatshme me nevojat fiziologjike të individit. Dieta duhet të përmbajë një gram proteinash për çdo kile të organizmit tonë. Duhet të përmbajë një përbërje të duhur yndyrash dhe …

Read More »

Ja si mund të përgatitet në shtëpi vajin e mentes

Ashtu si vaji i shumë bimëve të tjera, edhe vaji i mentes është shumë i dobishëm për shëndetin tonë. Pothuajse i gjithë trupi ynë ka përfitime nga përdorimi i tij, si i jashtëm ashtu edhe i brendshëm. Ja si mund ta përgatitni këtë vaj dhe për çfarë mund ta përdorni:vaji …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }