Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / 2016 / December / 06

Daily Archives: December 6, 2016

Këto janë ditët ideale kur mund të propozoni për martesë

Gjithsecili e kupton vetë se kur është momenti i duhur për të bërë një propozim, e kur themi gjithsecili i referohemi meshkujve. Kohët kanë ndryshuar, por jo aq sa për martesë të propozojnë femra (të paktën flasim për shumicën). Femrat janë ende në pozita pasive ku ëndërrojnë për momentin e …

Read More »

Ja çfarë tregon vija e zemrës për jetën tuaj

Për ta kuptuar se çfarë tregon vija e zemrës në dorën tuja për lidhjet në jetë dhe eksperiencat në dashuri, ju duhet të krahasoni vijën e zemrës (atë me vijë të kuqe) në pëllëmbën e dorës tuaj të djathtë. Vija e zemrës është vija në mes të gishtit tregues dhe …

Read More »

3 hapa të thjeshtë drejt një jete më të shëndetshme

Nëse seriozisht dëshironi të bëni ndryshime në shëndetin tuaj, këtë mund ta bëni duke fillur nga disa hapa të thjeshtë, për të vazhduar më pas me ndryshime më të mëdha. Mund t´ia filloni me ushqimin. Shtoni perime në secilin vakt Perimet janë ato që përmbajnë shumë fibra dhe nutricientë, e …

Read More »

Rrini 3 ditë pa ngrënë bukë për të ‘ristartuar’ trupin

Shkollat kryesore të nutricionistëve kanë kritikuar si të pashëndetshme dietat që këshillojnë ndalimin e ushqimit për orë, e në raste edhe për disa ditë, por duket se e kanë gabim. Të paktën në këtë përfundim ka arritur një studim i shkencëtarëve të Universitetit të Kalifornisë së Jugut. Sipas tyre, shmangia …

Read More »

Si ta dalloni një person që është prekur nga magjia e zezë

  Gjëja më me rëndësi është vetëdijesimi se asnjë njeri nuk është imun ndaj magjisë së zezë, e cila në fillim mund të duket e pasherr, por më pas ua shndërron jetën në ferr, transmeton gazeta Kosova Sot. Shumë njerëz refuzojnë që të besojnë në magjinë e zezë, duke kërkuar …

Read More »

Punoni natën? 5 Gjërat që duhet të dini!

Njerëzit që punojnë natën duhet të kenë kujdes për mënyrën e jetës së tyre. Ekspertët kanë lajmëruar se duhet të kënë kujdes për disa gjëra specifike. Të lësh gjumin e natës dhe të shkosh të punosh dihet që është një sakrificë, por duhet të ndiqni këto këshilla: 1. Pasi mbaroni …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }