Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / 2016 / December (page 30)

Monthly Archives: December 2016

Thithja e gishtit, si mund të parandalohet kjo shprehi

Për faktin se është një ndër sjelljet më të hasura në foshnjëri e fëmijëri, prindërit nuk duhet të alarmohen, nëse fëmija e tyre thith gishtin e madh të dorës (apo ndonjë gisht tjetër). Megjithatë nëse sjellja është e tepruar, mund të shkaktojë probleme dentare të pakthyeshme. Kjo sjellje duket të …

Read More »

Rreziku që vjen nga mbjellja e thonjve

Mbjellja e thonjve përveç që është aspak higjenike, ajo mund të ketë edhe pasoja të tjera për shëndetin. Një bloggere bukurie ka ndarë me të tjerët një foto të thonjve të saj të dëmtuar si rezultat i shtresës së thonjve falso, të cilat ajo i pëlqente shumë t’i përdorte. Amelia …

Read More »

Kështu mund t’i largoni rrudhat rreth syve

Vaji i ullirit ka fituar popullaritet në mesin e femrave që kujdesen për lëkurën e fytyrës. U bë një ndër preparatet më të mira dhe më të thjeshta kundër rrudhave rreth syve. Gjithçka çfarë ju nevojitet është: 50 ml vaj ulliri dhe 4-5 kapsula vitaminë E (mund ti gjeni në …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }