Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / 2016 / December (page 2)

Monthly Archives: December 2016

Efektet surprizuese të maskës me mjaltë dhe aspirinë

Kjo maskë e mahnitshme e shndërron lëkurën më problematike në atë të shëndetshme, të bukur dhe të ndritshme. Por, para se ta aplikoni këtë maskë, është e rëndësishme ta testoni në dorë. Nëse nuk ka ndonjë reaksion negativ, atëherë mund ta aplikoni lirshëm në fytyrë. Përbërësit: Një apo dy hapa …

Read More »

METODË E RE E SHËRIMIT: Përzierja e ilaçeve të thjeshta mund t’i detyrojë qelizat e kancerit të vetëvriten

Në këtë studim të ri është zbuluar që kombinimi i ilaçeve me përshkrim të gjerë për diabet dhe për tension të lartë mund të përdoret për shërimin e spektrit të gjerë të kancerit. Studimi i publikuar në revistën Science Advances ka treguar që ilaçi antihipertensiv Syrosingopine mund të përmirësojë cilësinë …

Read More »

Përdorimet e lëkurave të portokallit në bukuri

E dini se lëkura e një portokalli përmban më shumë vitaminë C se lëngu dhe tuli i tij? Nuk është më një sekret që vitamina C forcon sistemin imunitar dhe e bën lëkurën të shëndetshme. Për të marrë të gjithë avantazhet e vitaminës C të gjendur në portokalle, përdorni lëkurat …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }