Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / 2016 / December (page 10)

Monthly Archives: December 2016

Këto ushqime shkaktojnë akne

Shmangni ushqimet me sheqer dhe karbohidrate, që kanë indeks të lartë të glikemisë, që do të thotë se shkaktojnë rritje të menjëhershme të niveleve të sheqerit në gjak. Nëse hani produkte me bazë djathore, shmangni ato që përmbajnë pak yndyra. Hani sa më shumë ushqime bimore të shumëngjyrshme. Disa nga …

Read More »

Lëngu natyral që ul tensionin e gjakut, ja receta

Harrojeni shprehjen e vjetër që një mollë në ditë mban doktorin larg. Një tjetër super ushqim është çelësi i vërtetë për të qenë të shëndetshëm. Bëhet fjalë për boronicat, një ushqim mrekulli që na ka falur nëna natyrë. Dy studime të fundit kanë treguar se ky super ushqim mund të …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }