Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / 2016 / November

Monthly Archives: November 2016

Pse i kafshojmë thonjtë?

Shumë njerëz besojnë se kafshimi i thonjëve është tregues i nervozës dhe ankthit, por hulumtimet tregojnë se kjo nuk mund të jetë domosdoshmërisht një arsye. Në fakt, shkencëtarët kanë zbuluar se ky zakon i keq e ka edhe anën e vet të mirë. Rreth 20 deri 30 për qind e …

Read More »

Keni problem me fryerje të barkut? Këto ushqime do ju ndihmojnë

Nëse keni fryerje dhe ngërçe, në vend të tentimit për të eliminuar shkaktarin e problemit, përpiquni që të fusni në organizëm këto ushqime që do ju ndihmojnë që të ndjeheni më mirë Gido Mejz, ekspert i barërave klinike, shpjegon se arsyeja mund të jetë mungesa e ushqimeve të rëndësishme në …

Read More »

Pulat që kushtojnë 2. 500 dollarë (Foto)

Ayam Cemani janë pulat më të shtrenjta në botë. Ato arrijnë një çmim deri në 2.500 dollarë. Veçantia e këtyre pulave qëndron tek fakti që ato janë të zeza si në pjesën e jashtme ashtu edhe në atë të brendshme. Puplat e tyre janë të zeza, sqepat, kthetrat, madje edhe …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }