Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / LAJME (page 4)

LAJME

Alarmohet bota: Ja kur do nis Lufta e III Botërore

Horacio Villegas e përshkruan veten e tij si “i dërguari i Zotit”. Ai është një mistik i vetëshpallur i cili parashikoi se Trump do të zgjedhej president dhe tani pretendon se e ka një datë për Luftën e Tretë Botërore. Duke folur për Trump në vitin 2015, Horacio kishte shkruar …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }