Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / LAJME (page 30)

LAJME

Fëmijët e trashëgojnë inteligjencën nga nëna

Hulumtimet e reja të publikuara në “Psychology Spot” tregojnë se kur është fjala për inteligjencën, mundësitë janë të mëdha se gjenet e inteligjencës i keni fituar nga nëna juaj. Edhe pse njerëzit deri vonë besonin se inteligjenca vjen nga nëna dhe babai, kjo tani mund të kundërshtohet shumë lehtë. Siç …

Read More »

Grabit bankën dhe arratiset me biçikletë (Video)

Shpesh jemi mësuar të shohim grabitje bankash, ku grabitësit largohen me makina të shpejta, apo motoçikleta. Por, duket se ato nuk janë e vetmja zgjidhje. Ky person në Pensilvani, SHBA zgjodhi të arratisej me biçikletë nga vendngjarja, pasi kishte grabitur një bankë. Në fakt, nuk duket edhe aq ide e …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }