Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / LAJME (page 10)

LAJME

Mbuloni këmbën me fletë alumini, do të surprizoheni (Foto)

Fleta metalike prej alumini është diçka që të gjithë e kemi në shtëpi. Zakonisht përdoret  për gatim apo për ruajtjen e ushqimeve të mbetura. Megjithatë fleta e aluminit përdoret në shumë mënyra të tjera, që nuk i kishit menduar asnjëherë më parë. Largon lodhjen menjëherë A keni menduar ndonjëherë të përdorni …

Read More »

Si trajtohet kanceri

Pacientët por edhe anëtarët më të afërt të familjes të cilët përballen me sëmundjen më të rëndë, kancerin, me siguri që para kohës së fillimit të trajtimit duan të informohen më tepër në lidhje me llojet e trajtimit, avantazhet e tyre, efektet anësore dhe rezultatet e paparashikuara. Në vijim, Dr. …

Read More »

Nëse keni këto shqetësime, jeni prekur nga diabeti

Diabeti njihet edhe si sëmundja e shekullit. Jo pa qëllim është pëcaktuar e tillë, pasi vit pas viti, të dhënat e publikuara flasin për shtim të numrit të të prekurve nga kjo sëmundje. Së fundmi, Organizata Botërore e Shëndetësisë ka publikuar katër simptomat e diabetit. 1.Irritimi i lëkurës: Një ndër …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }