Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / SHOWBIZZ

SHOWBIZZ

Cila ish e dashur e Getit i ngjante Marinës?

Getoar Selimi është quajtur baba i repit kosovar. Ai, ka sjell një frymë ndryshe në industrinë e muzikës dhe e ka ngritur repin vendor në një nivel shumë të lartë. Geti ka frymëzuar shumë njerëz ta duan e të merren me këtë zhanër muzikor. impakti i këngëtarit në publik përherë …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }