Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / VIDEO (page 5)

VIDEO

Kërcitja e gishtërinjve, mirë apo keq?

Më në fund merr përgjigje çështja nëse kërcitja e gishtërinjve bën keq apo jo. Kur kemi qenë të vegjël na thoshin të mos kërcisnim gishtërinjtë sepse mund të na shkaktonte artrit dhe se flluskat e ajrit ishin aty për një arsye të caktuar. Por mbetet akoma një ves i zakonshëm, …

Read More »

Rëndësia psikologjike e prezencës së babait

Nënat shpeshherë i marrin të gjitha meritat sa i përket rritjes së një fëmije, por a e dini se edhe baballarët luajnë rol të rëndësishëm psikologjik në edukimin e fëmijëve? Një video e postuar nga “Full Frontal Fatherhood” e ka theksuar rolin e babait, duke e barazuar atë me rolin …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }