Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / VIDEO (page 4)

VIDEO

7 magji që përfunduan shumë keq (Video)

Personat që bëjnë magji pretendohen të kenë një fuqi mbinatyrore, duke përdorur gjëra të ndryshme për të dhuruar spektakël, jo rrallëherë edhe njerëz, por jo gjithmonë gjithçka ec sipas planit të tyre. Nganjëherë ata dështojnë dhe viktima të tyre janë ata persona që bëhen pjesë e magjisë së tyre, por …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }