Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / VIDEO (page 3)

VIDEO

Dhembja e shpinës zhduket për 60 sekonda: Nevojitet të bëni vetëm këtë! (Video)

Ushtrimet e frymëmarrjes janë jashtëzakonisht të dobishme për të zgjidhur dhembjen e padurueshme të shpinës, e cila paralizon.Problemet e shpinës janë shumë të shpeshta për shkak të qëndrimit të keq dhe mënyrës së jetës. Pa marrë parasysh nëse jeni aktivë dhe ushtroni për ditë, dhembja mund të shfaqet kurdo dhe kudo, transmeton …

Read More »

Ky ushtrim për një minutë eliminon dhembjen e fuqishme të shpinës: Sipas rekomandimit të fiziatrit! (Video)

Mos lejoni që të përkufizoni lëvizjet për shkak të dhembjeve të kurrizit.Dhembjet e kurrizit shfaqen nga arsye të ndryshme: lodhja, barra e rëndë, lëndimet, ulja jo drejt, qëndrimi konstant etj…Te dhembjet e fuqishme në kurriz më së shpeshti ndihmojnë vetëm ushtrimet! – transmeton Telegrafi.Shikoni këto dy ushtrime njëminutëshe, të cilat …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }