Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / VIDEO (page 28)

VIDEO

Familja shqiptare që jeton mes ujqve (Video)

Thonë që kafshët e nuhasin me kilometra larg të zotin. Ky është mendimi i parë kur sheh nga larg shtëpinë e Fadil Ismajlit, shqiptarit që bashkëjeton me tre ujqërit e tij Alek, Lupo dhe Luna. “Pasdite në Top Channel” udhëtoi në fshatin Leshkë të Tetovës, aty ku Fadilin e njohin …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }