Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / VIDEO (page 2)

VIDEO

Vithe superseksi për vetëm 15 minuta (Video)

Për formësim perfekt të vitheve dhe për këmbë të forta nuk janë meritore vetëm gjenet e mira. Përkundrazi, rëndësi të posaçme kanë ushtrimet. Ne po ju ofrojmë ushtrimet të cilat mund t’i bëni në shtëpi, pa kurrfarë pajisjeje, sepse ndonjëherë të pasmet zhgënjejnë. Mjafton vullneti juaj dhe shumë pak minuta, …

Read More »

Dhembja e shpinës zhduket për 60 sekonda: Nevojitet të bëni vetëm këtë! (Video)

Ushtrimet e frymëmarrjes janë jashtëzakonisht të dobishme për të zgjidhur dhembjen e padurueshme të shpinës, e cila paralizon.Problemet e shpinës janë shumë të shpeshta për shkak të qëndrimit të keq dhe mënyrës së jetës. Pa marrë parasysh nëse jeni aktivë dhe ushtroni për ditë, dhembja mund të shfaqet kurdo dhe kudo, transmeton …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }