Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / VIDEO (page 10)

VIDEO

Ndikimi i Coca Colës në dhëmbët tuaj (Video)

Përdorimi i vazhdueshëm i Coca Colës e dëmton rëndë dhëmbin tuaj.Një eksperiment në lidhje me Coca Cola dhe dhëmbët është bërë në këtë mënyrë:Dhëmbi i pastër është vendosur brenda shishes së Coca Colës dhe është lënë për një javë. Pas tre ditësh i lënë në shishe, dhëmbi zverdhet shumë. Pas …

Read More »

A e dini që ekziston një ‘Shqipëri’ tjetër?

Ndoshta është fakt i çuditshëm, por se ekziston edhe një Shqipëri në Kaukaz dhe që ndërkombëtarisht njihet si “Caucasian Albania”. Albania Kaukaziane si shtet shtrihej në Kaukazin lindor, në territorin e Azerbajxhanit të sotëm, në Dagestanin jugor dhe në Gjeorgji. Në vitin 387 pas Krishtit, gjatë ndarjes së Armenisë në …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }