Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / KURIOZITET (page 78)

KURIOZITET

A e dini përse shërben secili lloj i qepës?

Thuhet sa më djegës qepa ka aromë dhe shije më të fortë dhe më shumë vlera antioksiduese. Kuercetina është polifenol nga familja e flavonoideve. Qepa e kuqe ose e verdhë është burimi më i mirë për këtë nutrient. Mes tjerash, kuercetina gjendet edhe në verë të kuqe, mollë, agrume, vaj …

Read More »

Ruan kockat, mbron sytë, forcon zemrën …

Pas sallatave të ndryshme, turshive dhe lakrës, pranvera është koha më e mirë për t’u rifreskuar me qepë të gjelbra. Kjo perime është një bombë e vërtetë vitaminash që ju ruan nga sëmundjet e ndryshme dhe forcon shëndetin tuaj. Qepa e re mund të hahet e freskët ose si shtojcë …

Read More »

Kuro dhembjen e shpinës me joga

  Nëse keni një fëmijë, apo një punë zyre, me siguri e dini ç’është dhembja e shpinës, por në qoftë se shumë medikamente dhe këshilla nuk funksionojnë ndaj dhembjes së shpinës, joga është një alternativë. Në fillim një pyetësor i thjeshtë: Cilin nga këto aktivitete bën rregullisht? – Nget makinën …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }