Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / KURIOZITET (page 3)

KURIOZITET

Pija para gjumit që zhduk dhjamin

Dëshironi të humbni yndyrë shpejt, lehtë dhe natyrshëm? Ja një recetë natyrore, tepër efikase që ju vjen në ndihmë në këtë rast.Këtë recetë duhet ta pini rregullisht, para se të shkoni për të fjetur dhe të shikoni si yndyra në bark do të zhduket! Keni konsumuar gjatë gjithë ditës ushqime …

Read More »

Cilat janë simptomat e helmimit nga ushqimi?

Helmimi me ushqim shkaktohet nga ngrënia e ushqimit apo konsumimi i ndonjë pije e cila është e kontaminuar me lloje të caktuara të baktereve, paraziteve, viruseve apo toksinave tjera.Ushqimi mund të kontaminohet në mënyra të ndryshme, ndërsa mënyra më e mirë për të shmangur helmimin nga ushqimi, është duke i …

Read More »

GABIM I MADH: Të gjitha femrat “shtyjnë” gjatë lindjes – nuk janë të vetëdijshme se sa është e rrezikshme

Ekspertët mjekësorë konstatojnë që fjala është për lajthitjen e madhe, e cila mundet vetëm të dëmtojë nënën e ardhshme.Ekzistojnë tregime të shumta të plakave dhe lajthitje lidhur me lindjen të cilave shtatzënat u besojnë, mbase më e mundimshmja është ajo e cila kërkon nga to që të “shtyjnë” në mënyrë …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }