Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / KURIOZITET (page 20)

KURIOZITET

Ja si të shpëtoni nga gurët në veshka dhe infeksionet urinare me disa mënyra 100% natyrale

Të gjithë njerëzit janë të rrezikuar, sidomos gratë, për t’u prekur nga infeksionet e rrugëve urinare. Më të rrezikuar janë pacientët me anomali të lindura të veshkës, ata që kanë gurë në aparatin urinar, anomali të kanaleve urinare, ureter shumë të përdredhur.Pacientët që kanë probleme gjinekologjike si: infeksionet e rrugëve …

Read More »

Herpesi në buzë mund të shërohet me mjete natyrore

Me siguri secila prej nesh ndonjëherë është përballur me paraqitjen e herpesit. Kruarja, paraqitja e fluskave,dhe në fund dregëza që shpërthen- të gjitha këto janë gjëra që na presin me paraqitjen e herpesit.Si mundet që në mënyrë të lehtë ta shërojmë atë, e që mos të përdorim kremat nga farmacitë? …

Read More »

Këto ushqime shkaktojnë akne

Shmangni ushqimet me sheqer dhe karbohidrate, që kanë indeks të lartë të glikemisë, që do të thotë se shkaktojnë rritje të menjëhershme të niveleve të sheqerit në gjak.Nëse hani produkte me bazë djathore, shmangni ato që përmbajnë pak yndyra.Hani sa më shumë ushqime bimore të shumëngjyrshme.Disa nga të dhënat më …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }