Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / KURIOZITET (page 10)

KURIOZITET

Ndikimi i Coca Colës në dhëmbët tuaj (Video)

Përdorimi i vazhdueshëm i Coca Colës e dëmton rëndë dhëmbin tuaj.Një eksperiment në lidhje me Coca Cola dhe dhëmbët është bërë në këtë mënyrë:Dhëmbi i pastër është vendosur brenda shishes së Coca Colës dhe është lënë për një javë. Pas tre ditësh i lënë në shishe, dhëmbi zverdhet shumë. Pas …

Read More »

Këshilla e mjekëve: Largoni foiljet nga kuzhina

Letra e aluminit gjen përdorim në kuzhinë, sidmos për ruajtjen dhe transportin e ushqimeve por që doktorët kanë pohuar se ajo shkakton probleme të rënda në shëndetin e njeriut.Por pse janë kundër mjekët përdorimit të letrës së aluminit? Ata kanë theksuar se: “Nëse gatuani me letrën e aluminit, atëherë jeni …

Read More »

Menta dhe portokalli ndihmojnë problemet e anoreksisë

Anoreksia është çrregullim në mënyrën e të ushqyerit, e cila çon në humbjen e apetitit, madje pasojat e saj mund të jenë shumë të rrezikshme.Ajo shkaktohet kryesisht pakënaqësitë me peshën trupore dhe dëshira e madhe për të humbur kilogram. Anoreksia manifestohet edhe me bulimi, që është  vjellja e ushqimit të …

Read More »

Kështu dashurohen shenjat e horoskopit

Shenjë për shenjë, si i dorëzohemi ndenjës më të bukur dhe si sillemi kur “Cupidi” godet me shigjetat e tij. Në bazë të shenjës Zodiakale të një burri apo një gruaje, mund të studiohet sjellja e tij/saj kur bie në dashuri. Ka nga ata që fshehin dashurinë për shkak të …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }