Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / Shëndet

Shëndet

Nëse i keni këto dhimbje, dijeni se po ua shkakton telefoni

Vertikalizimi i vertebraveKëto quhen ndryshe probleme muskolo-skeletike dhe telefonat janë duke u kthyer në një problem të përhershëm.Nëse ju e mbani kokën ulur për të lexuar në ekranin e telefonit, në trupin tuaj ndodh ndërkohë ‘vertikalizimi i vertebrave’.Është e vërtetë që zhvillimi i teknologjisë krijon nevojën dhe dëshirën për të …

Read More »

Dobësohuni shëndetshëm me perime e fruta

Edhe pse mund të keni njohuri të mjaftueshme mbi gjërat që duhet të konsumoni për të qenë të shëndetshëm dhe për të qëndruar elegantë, ka ushqime që ndihmojnë më shumë se të tjerët për këto qëllime.Universiteti i Harvardit ka përpiluar një listë me ushqimet që ndihmojnë më shumë për rënien …

Read More »

Ka mbështjellë flokët përreth shiritit dhe ka shkuar të flejë gjumë: Në mëngjes është dukur e mrekullueshme! (Video)

Nëse kërkoni mënyrë të shpejtë dhe të thjeshtë që të rregulloni flokët shkëlqyeshëm, atëherë ky shirit për flokë është mu për ju. Duke filluar me flokët e palara, kjo vajzë ju tregon mënyrën e shkëlqyeshme që brenda natës, me ndihmën e dy shiritave të flokëve të keni kaçurrela të mrekullueshme.Jo …

Read More »

Shkencëtarët: Fshirja e kujtimeve është e mundur

Komuniteti shkencor është vënë në dilemë – nëse fshirja e kujtimeve të pakëndshme nga truri në të ardhmen do të mund të shkaktojë harresën e gabimeve të rrezikshme dhe përvojës së fituar.Shkencëtarët nga Universiteti i Torontos ishin në gjendje për të izoluar në minjtë e laboratorit “neuronet e frikës” dhe …

Read More »

Pse gratë qajnë në dasma?

Femrat janë qenie emocionale. Kur një grua qan në dasmën e saj, kjo mund të ndodhë për faktin se po martohet me dashurinë e jetës të saj.Ajo mund të mendojë për gjërat emocionale dhe ky është motivi pse ajo qan.Kjo është e kuptueshme. Por pse qajnë femrat e tjera, ndërkohë …

Read More »

Si ta bëni bashkëshortin të dashurohet sërish në ju?

Siç është natyrale lidhjet shumëvjeçare dhe sidomos ato që përfundojnë në martesë, kalojnë vështirësi të ndryshme.Gëzimet i lenë shpesh vendin mërzitjes dhe të qeshurat shpesh shuhen nga zënkat. Thonë se këto situata janë ato që i japin lezet një lidhjeje.Por me kalimin e kohës, monotonia e përditshmërisë dhe detyrimet ndaj …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }