Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / apachekla99 (page 4)

apachekla99

Me këto ushqime mbroni zemrën

ushqime_1484940127-544440

Konsumi i djathit, gjalpit dhe kosit ndihmon në mbrojtjen e trupit kundër sëmundjeve të zemrës, sipas hulumtimit të ekipit shkencor nga Universiteti Bergen në Norvegji. Dr. Simon Dankel, shkencëtari kryesor i studimit, tha për indepedent se hulumtimi ka treguar se trupi i njeriut “përgjigjet shkëlqyeshëm në yndyrna si burim kryesor …

Read More »

Me kujdes dozoni analgjetikun kur shëroni GRIPIN: Ja cila është doza e paracetamolit të cilën bën t’ia jepni fëmijës

03_things_should_know_about_flu_in_children_eat_drink_steele2123

Gjatë shërimit me paracetamol apo ibuprofen, patjetër duhet të jeni të kujdesshëm! Ja cila është doza e analgjetikëve të cilën bën t’ia jepni fëmijës, por që të mos ketë pasoja për shëndetin… Fëmijët në kopshte dhe në shkolla shpesh sëmuren nga gripi, sepse qëndrimi në lokale të mbyllura ku ka shumë …

Read More »

​Konsumimi i kërpudhave, i domosdoshëm

keppp-780x439

Kërpudhat radhiten në mesin e ushqimeve më të shëndetshme për organizmin pasi që kanë vlera ushqyese, kanë pak kalori dhe posedojnë veti të mëdha terapeutike. Kërpudhat përmbajnë proteina dhe disa vitamina shumë të rëndësishme për organizmin si vitaminën B dhe C, madje mineralet siç janë kalciumi hekuri fosfori. Përmbajnë edhe …

Read More »