Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / Lajme (page 30)

Lajme

Hudhra e qepa, këta antibiotikë natyral

Mjekësia farmaceutike me atë alternative me produkte natyrale është gjithnjë në “luftë”, për të prodhuar ilaçe të reja që shpëtojnë njerëzimin dhe antibiotiku është një ndër mrekullitë e shpikura.Por jo rrallë dëgjojmë që ndokujt ‘nuk i bënë fajde’ as antibiotikët. E pikërisht në këtë pikë nis lufta e mjekësisë alternative …

Read More »

Të dobësohesh me xhinxher

Kjo bimë me shije pikante ka mjaft avantazhe: një prej tyre është përshpejtimi i metabolizmit dhe transformimi i ushqimit në energji dhe jo yndyrë. Xhinxheri është një bimë me origjinë nga azia lindore e përdorur në mjekësinë Ayurvedica për mijëra vjet dhe ka mbërritur në Europë në epokën romake. Rrënjët …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }