Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / Lajme (page 3)

Lajme

Kjo pije ul nivelin e kolesterolit në gjak

Kolesteroli është substancë organike e prodhuar nga mëlçia, e cila transportohet përmes acideve yndyrore në gjak. Kur niveli i acideve yndyrore rritet ndjeshëm, atëherë rritet edhe rreziku i bllokimit të arterieve. Pija e mëposhtme pastron arteriet e bllokuara nga kolesteroli dhe përshpejton qarkullimin e gjakut, si dhe ul nivelin e …

Read More »

Tendenca e fundit: Botoks në anus!!!

Pikërisht kur kishim menduar se vendosja e botoksit në vaginë ishte një tendencë ekstreme, ja ku vjen diçka tjetër. Portali i njohur, Vice, raporton se gjithmonë e më shumë femra e meshkuj po i drejtohen ekspertëve për të bërë botoks në anus. Sipas portalit, ata që kanë bërë seks anal, …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }