Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / apachekla99 (page 10)

apachekla99

Ja çfarë i bën trurit përdorimi i kanabisit

kanabisi_1487694126-4849747

Ka kohë që dihet se njerëzit të cilët fillojnë të pinë kanabis shpejtë mund të bëhen të varur. Tani shkencëtarët kanë zbuluar pse: pirja e kanabisit për një kohë të gjatë shkatërron qarqe të caktuara në tru, duke çuar në nevojë për të pirë dhe varësi. Ata kanë gjetur se …

Read More »

Ndaloni gërhitjen me këtë pije

gerhitja

Gërhitja gjatë gjumit shfaqet për arsye të ndryshme e që lidhen me pozitën se si flini, konsumimin e tepërt të alkoolit, pagjumësinë, ftohjet etj. Pavarësisht faktit, gërhitja është mjaftë e pakëndshme dhe irrituese sidomos për personat që ndajnë shtratin apo dhomën me personin që gërhatë gjatë gjumit. Nëse keni problem …

Read More »

Kujdes: Mjekimi me barna gjatë shtatzënisë

doctor explaining diagnosis to her female patient

Disa barna tjera janë të dëmshme në fazat e mëvonshme të shtatzënisë, prandaj të gjitha femrat, duhet të këshillohen që ta zvogëlojnë sa më shumë mundësinë e shfaqjes së anomalive kongjenitale. Këshillat e përgjithshme përfshijnë shmangien e të gjitha barnave, alkoolit, duhanpirjes, vitaminës A (për shkak të teratogjenitetit-defekteve të foshnjës), …

Read More »

Ju dridhet syri? Kjo është arsyeja!

sy (1)

Dridhja e pakontrollueshme e syrit mund të jetë një nga veprimet më irrituese në trupin e njeriut. Dridhja e syrit është një veprim që pothuajse të gjithë e njohim. Madje, në popull kjo lloj dridhje arsyetohet në atë mënyrë që “nuk duhet të tregoni” kur syri e bënë këtë veprim. …

Read More »